ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Με χαρά αποχαιρετούμε το φετινό καλοκαίρι!

Αναπολώντας τις στιγμές του καλοκαιριού μας έρχονται μνήμες χαράς, ξεγνοιασιάς, παιχνιδιού, νέων γνωριμιών.

Πραγματοποιήθηκε μια συλλογική προσπάθεια να προσφέρουμε στους ωφελούμενους μας ευχάριστες στιγμές μετά τον δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιηθήκαν ημερήσιες εκδρομές και δραστηριότητες.

Κάποιες από αυτές…

Η επίσκεψή μας στο Ιερόν Ησυχαστήριον «Άξιον Εστί», όπου μας υποδέχθηκαν με θέρμη σε ένα πραγματικό ησυχαστήριο, γαλήνης ψυχών.

Οι ημερήσιες εκδρομές στη θάλασσα όπου ενήλικοι ωφελούμενοι μέσα από απολαυστικές στιγμές έκαναν το μπάνιο τους και ταυτόχρονα εκπαιδεύονταν στην αυτόνομη διαβίωση και την υδροθεραπεία.

Συμμετοχή στο Κατασκηνωτικό πρόγραμμα της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ. όπου οι ανήλικοι ωφελούμενοι πραγματοποιήσαν τις διακοπές τους αλλά και οι γονείς αυτών είχαν την ευκαιρία να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους για τον χειμώνα.

Αποχαιρετήσαμε την όμορφη αυτή εποχή παίζοντας μπουγέλο αφού πρώτα «λερωθήκαμε» με χρώματα, και φυσικά υλικά στα πλαίσια του "Messy Play Therapy".

Με όμορφες εικόνες στο μυαλό καλοσωρίζουμε το Φθινόπωρο, τη νέα εκπαιδευτική χρονιά με ό,τι αυτή μας επιφυλάσσει! Με γεμάτο απόθεμα δυνάμεων, ενέργεια, ιδέες και χαρούμενη διάθεση, έτοιμοι να προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό με φροντίδα και υπηρεσίες ποιότητας.

Καλό Φθινόπωρο!

Όλες οι δραστηριότητες του καλοκαιρινού προγράμματος πραγματοποιήθηκαν τηρουμένων όλων των απαιτούμενων μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του ιού SARS Cov-2.

Όλες οι δραστηριότητες του καλοκαιρινού προγράμματος πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 

Κατασκήνωση 2021

 

                                                                                                                                                                       

 

 Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης