ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Εκδρομή στην θάλασσα

Εκδρομή στη θάλασσα

Την Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021,  πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική-ψυχαγωγική εκδρομή στη Βεργιά Χαλκιδικής με 18 ωφελούμενους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» και 18 άτομα προσωπικού συνοδείας του Συλλόγου.

Εκεί, οι ωφελούμενοι απήλαυσαν το πρώτο τους μπάνιο στην παραλία του beach bar «medusa» και ακολούθησαν βιωματικές ασκήσεις, στα πλαίσια υδροθεραπείας, από την ειδικά εκπαιδευμένη γυμνάστρια του Συλλόγου, κα Νάντια Μπουρλούκα.

Ακολούθησε ρόφημα και γεύμα στο beach bar, όπου εφαρμόστηκαν με επιτυχία από τους ωφελούμενους οι πρακτικές στην αυτόνομη διαβίωση.

Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του beach bar «medusa», Χρήστο Κουσίδη, καθώς και το προσωπικό, για την όμορφη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση.

Κατά την διάρκεια της εκδρομής, τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπει ο νόμος αναφορικά με την εξάπλωση του covid-19.

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

                                                             

 

 

                                                   Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης