ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
ΒηματίΖΟΥΜΕ μαζί με το ΙΕΚ Κιλκίς

Την Πέμπτη 30 Μαΐου και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024, φοιτητές και σεφ του ΙΕΚ Κιλκίς του τμήματος της Μαγειρικής, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», με σκοπό να εκτελέσουν μαζί με τους ωφελούμενους - μικρούς και μεγάλους- διάφορες συνταγές στα πλαίσια εκπαίδευσης στην αυτόνομη διαβίωση.

Οι ωφελούμενοι μαζί με τους εργαζομένους ακολούθησαν βήμα προς βήμα τις οδηγίες των σεφ και κατάφεραν να εκτελέσουν με επιτυχία τις συνατγές τους. Έπειτα ακολούθησε η διαδικασία του ψησίματος και στο τέλος απόλαυσαν όλοι μαζί τις δημιουργίες τους.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Συνεχιζόμενο Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΗΦ) Ν. Κιλκίς ¨ΒηματίΖΩ¨ του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ», με Κωδικό ΟΠΣ 6006933 στο Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027»

 

Εκτέλεση συνταγής με τους ωφελούμενους
Εκτέλεση συνταγής με τους ωφελούμενους
Εκτέλεση συνταγής με τους ωφελούμενους
Πλάθοντας τα κουλουράκια
Μοίρασμα ζύμης
Εκτέλεση συνταγής Μπατόν Σαλέ
Διαδικασία ψησίματοςΟι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης