ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
<< Φύση >>

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 , οι ωφελούμενοι  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» μαζί με εργαζόμενους του φορέα επισκέφθηκαν για ακόμα μια φορά την Αυστροελληνική Καπναποθήκη του Δήμου Κιλκίς , στην οποία φιλοξενούταν η 8η έκθεση εικαστικών του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συλλόγου << η πόλις>> με θέμα την <<φυση>>. Η έκθεση περιλάμβανε  έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, κολάζ, χαρακτικής, πυρογραφίας για τα οποία και έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι ωφελούμενοι.

Ευχαριστούμε θερμά τον Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύλλογο << η πόλις>> και την Αυστροελληνική Καπναποθήκη του Δήμου Κιλκίς για την φιλοξενία στο χώρο τους.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 

                      Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης