ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Σεμινάριο Βασικών Πρώτων Βοηθειών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, 21 εργαζόμενοι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Βασικές Πρώτες Βοήθειες», που διοργάνωσε το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Το σεμινάριο έλαβε χώρα στο “Central Hall” του Ξενοδοχείου «Habitat» Κιλκίς στις 11.00 π.μ., με συνολική διάρκεια 4 ωρών.

Οι θεματικές ενότητες που παρουσιάστηκαν αφορούσαν στις βασικές αρχές πρώτων βοηθειών, στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, στην πνιγμονή από ξένο σώμα, στον πνιγμό, στην ρινορραγία, στις αιμορραγίες, στις καρδιακές παθήσεις, στην απώλεια συνείδησης, στην λιποθυμία, κλπ. Οι εργαζόμενοι το Συλλόγου κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου είχαν τη δυνατότητα να εξασκηθούν πρακτικά στα παραπάνω. Το σεμινάριο αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό και χρήσιμο, ιδιαιτέρως για τους νέους εργαζόμενους του Συλλόγου, για τους οποίους αποτέλεσε πρωτόγνωρη εμπειρία.

Επιπροσθέτως, έγινε ενημέρωση σχετικά με τον COVID-19, καθώς αποτελεί κύριο θέμα της επικαιρότητας.

Ευχαριστούμε θερμά την ομιλήτρια, κα Παναγιώτα Παπασωζομένου για τις πολύτιμες γνώσεις που μας μετέφερε, οι οποίες θα μας καταστήσουν έτοιμους να επέμβουμε σε περιπτώσεις ανάλογων με τις θεματικές ενότητες περιστατικών.

 

                                                                      

                                                           Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης