Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Εκδρομή στον Αγ. Νικόλαο στη ΝάουσαΚυρίως κείμενο άρθρου: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019, ωφελούμενοι και προσωπικό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» πραγματοποίησαν εκδρομή στον Άγιο Νικόλαο στη Νάουσα.

Οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Συλλόγου απήλαυσαν την ομορφιά της φύσης, περπατώντας στην καταπράσινη έκταση με τα μεγάλα πλατάνια, τις πηγές του ποταμού Αράπιτσα, και την μικρή τεχνητή λίμνη με πέστροφες και πάπιες.

Μετά τον περίπατο, ακολούθησε γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής, όπου ωφελούμενοι και προσωπικό είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το κυριότερο τοπικό έδεσμα, την πέστροφα, και να χαλαρώσουν περιτριγυριζόμενοι από πανέμορφα τοπία.

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 

                                                             

Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης