Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Επίσκεψη στο «ΝΟΗΣΙΣ»Κυρίως κείμενο άρθρου: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, ωφελούμενοι και προσωπικό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αμεα Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» επισκέφθηκαν το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» του Νομού Θεσσαλονίκης, για να παρακολουθήσουν την περιοδική έκθεση με θέμα «Οι εφευρέσεις του Leonardo Da Vinci».

Η έκθεση είχε περιεχόμενο πίνακες του καλλιτέχνη, αλλά και ποικίλες κατασκευές του.

Οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Συλλόγου παρακολούθησαν, επίσης, προσαρμοσμένη ταινία μικρού μήκους που αφορούσε τον βίο του.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στο εμπορικό κέντρο «Mediterranean Cosmos», με σκοπό την εκπαίδευσή τους στην αυτόνομη διαβίωση (εξοικείωση συνύπαρξης με πλήθος ατόμων, χρηματικών συναλλαγών, μετακινήσεων, κ.α.) και την ψυχαγωγία τους.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 

                                                       

Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης