Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Θεατρική παράσταση «Νυν υπέρ πάντων ο αγών»Κυρίως κείμενο άρθρου: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, η θεατρική ομάδα του Συλλόγου «ΒηματίΖΩ» παρουσίασε την παράσταση με τίτλο «Νυν υπέρ πάντων ο αγών» για να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ» του 1940. Η παράσταση δόθηκε στα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης παρουσία γονέων, κηδεμόνων και φίλων και βιντεοσκοπήθηκε από επαγγελματία.

Στην θεατρική ομάδα συμμετέχουν 16 ωφελούμενοι με πολλαπλές αναπηρίες. Στόχος της ομάδας είναι η ανάπτυξη μέσων επικοινωνίας, η συνεργασία, η θέτηση ορίων και η εξοικείωση της προβολής του εαυτού. 

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών/ ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 

                                                             

Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης