Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Επίσκεψη στο Μουσείο ΑθλητισμούΕπίσκεψη στο Μουσείο Αθλητισμού


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, ωφελούμενοι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία     Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» μαζί με προσωπικό συνοδείας επισκέφθηκαν το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ήταν βιωματικό. Οι ωφελούμενοι συμμετείχαν σε κινητικές/αθλητικές διαδικασίες, αποκτώντας τη δυνατότητα αυτογνωσίας ως προς τις αθλητικές τους επιδόσεις.

Ακολούθησε ξενάγηση, μέσα από την οποία οι ωφελούμενοι γνώρισαν σπάνια αντικείμενα, τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα και ενθυμήματα. Η έκθεση είχε τις εξής θεματικές ενότητες: Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αρχαιότητα, Ολυμπιακοί Αγώνες και Ελληνική Παρουσία, και Παραολυμπιακοί Αγώνες.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων  και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «ΚΔΗΦ- Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «Βηματίζω»»  του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης  και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης