Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Επίσκεψη στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ»Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, ωφελούμενοι και προσωπικό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», επισκέφθηκαν το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» του Νομού Θεσσαλονίκης, για να ξεναγηθούν στο πάρκο ζώων «Eco Zoo», όπου όλα τα εκθεσιακά ζώα ήταν ρομποτικά.

Η επίσκεψη στο «Eco Zoo» περιλάμβανε την ξενάγηση των ωφελούμενων στον χώρο, γνωρίζοντας διάφορα ζώα και δεινοσαύρους που διέθεταν κινήσεις και ήχους. Μέσω της επίσκεψης αυτής, μπόρεσαν να «ταξιδέψουν» στο χρόνο, στο χώρο και να βιώσουν τις πραγματικές συνθήκες εξέλιξης των ζώων αλλά και να μάθουν για την βιοποικιλότητα, την κλιματική αλλαγή και την εξαφάνιση διαφόρων ειδών.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 

Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης