Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Συμμετοχή στη δράση «Αγαπώ και φροντίζω το δάσος»Κυρίως κείμενο άρθρου: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, ωφελούμενοι και προσωπικό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» συμμετείχαν εθελοντικά ως πεζοπόροι σε έναν περίπατο 10 χιλιομέτρων, με αφετηρία το Ράντσο Κιλκίς έως το δασάκι του Λεβεντοχωρίου και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.

Μετά το πέρας της δράσης, έγινε ενημέρωση για τη διάσωση της ελληνικής φυλής αλόγου της Πίνδου.

Η δράση διοργανώθηκε από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς, στα πλαίσια περιβαλλοντικών δράσεων, με στόχο την καθαριότητα του δάσους του Λεβεντοχωρίου.

Οι ωφελούμενοι του Συλλόγου με μεγάλο ενθουσιασμό συμμετείχαν στον όμορφο περίπατο στη φύση, αλλά και στην καθαριότητα του δάσους. Η φροντίδα που προσέφεραν στο δασάκι του Λεβεντοχωρίου, γέμισε και τους ίδιους με ικανοποίηση και χαρά, συναισθήματα που μοιράστηκαν και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Η συμμετοχή του Συλλόγου στην παραπάνω δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 

                                                                

Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης