Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Προμήθεια ΕξοπλισμούΚυρίως κείμενο άρθρου: 

 

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» με την Πράξη «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «ΒηματίΖΩ»», συνολικού προϋπολογισμού 204.763,00 ευρώ, στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας-ΕΤΠΑ με Κωδικό ΟΠΣ 5008062.

Η Πράξη που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) αφορά την προμήθεια εξοπλισμού για το Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «ΒηματίΖΩ», με σκοπό την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ωφελούμενους.

Τα υπό προμήθεια είδη αφορούν τις ακόλουθες κατηγορίες:

  1. ΥΠΟΕΡΓΟ 1: Προμήθεια και εγκατάσταση Αθλητικού-ψυχαγωγικού, Φυσιοθεραπευτικού και Αναπηρικού Εξοπλισμού στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «ΒΗΜΑΤΙΖΩ» σε τέσσερα (4) τμήματα

ΤΜΗΜΑ Α: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ Β: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ Γ: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ & ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΗΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ Δ: ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  1. ΥΠΟΕΡΓΟ 2: Προμήθεια και εγκατάσταση ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «ΒΗΜΑΤΙΖΩ» σε έξι (6) τμήματα

Τμήμα Ι - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τμήμα ΙΙ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τμήμα ΙΙΙ – ΕΠΙΠΛΑ

ΤΜΗΜΑ IV – ΠΛΥΣΤΙΚΟ μηχάνημα

TMHMA V - ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ VI – ΤΕΝΤΕΣ

  1. ΥΠΟΕΡΓΟ 3: Προμήθεια επταθέσιου αυτοκινήτου ειδικά διαμορφωμένο με ράμπα για την μεταφορά ατόμων σε αναπηρικό αμαξίδιο.

 

Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης