Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης "Το όνειρο του Τόνυ"Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Την Πέμπτη 14/12/2023, έπειτα από πρόσκληση του ΕΕΕΕΚ Νομού Κιλκίς, ομάδα ωφελούμενων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν μαζί την θεατρική παράσταση «Το όνειρο του Τόνυ» στο Ολύμπιον στην Θεσσαλονίκη. Η παράσταση διαδραματίζεται γύρω από τον πρωταγωνιστή της ιστορίας – τον Τόνυ - ο οποίος μετά από ένα ατύχημα έπρεπε να κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο. Η παράσταση επιχειρεί να αναδείξει την αξία του σεβασμού σε κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, την αποδοχή της διαφορετικότητας, την σημασία της συλλογικότητας και της φιλίας.

Η ιστορία εξελίσσεται πολύ φυσικά και προσεγγίζει τα βιώματα της φιλίας, της διαφορετικότητας, του σχολικού εκφοβισμού, της ισότητας, του αλληλοσεβασμού και την αποδοχή του εαυτού με έναν καθηλωτικό τρόπο, που συγκινεί μικρούς και μεγάλους.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμ ματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης