Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: ΚΔΗΦΚυρίως κείμενο άρθρου: 

 

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» εντάχθηκε στο  Επιχειρησιακό πρόγραμμα "Κεντρική Μακεδονία", Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β "Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας- ΕΚΤ", του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με την Πράξη «Επιχορήγηση του ΝΠ Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», για την υλοποίηση του Έργου : ΚΔΗΦ – Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»  με κωδικό ΟΠΣ 5001582 εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση ύψους 902.400€.

 Η Πράξη αφορά την Παροχή Υπηρεσιών Ημερήσιας Φροντίδας και Παραμονής σε 15 ωφελούμενους για 80 μήνες από τον Νοέμβριο 2016 

Από την Πράξη επωφελούνται άτομα με κινητικές αναπηρίες ή αισθητηριακές αναπηρίες ή με νοητική υστέρηση ή με πολλαπλές αναπηρίες ή με διαφορετικού είδους αναπηρία.

Το Κέντρο Αποθεραπείας – Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», στεγάζεται επί της οδού Γιαλαμίδη 3 στο Κιλκίς, σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, ειδικά προσαρμοσμένες έτσι ώστε να διασφαλίζεται η πρόσβαση και η ασφαλής χρήση από όλα τα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με αναπηρία και των ατόμων με μειωμένη κινητικότητα.

Διαθέτει τέσσερα (4) minibus  για την ασφαλή μεταφορά των ωφελουμένων από τον χώρο διαμονής τους προς το Κέντρο και αντίστροφα, τα δύο εκ των οποίων είναι ειδικά διαμορφωμένα και εξοπλισμένα με ηλεκτρική/χειροκίνητη  ράμπα, για την μεταφορά των ωφελουμένων σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Λειτουργεί σε δύο (2) οχτάωρες βάρδιες και παρέχει υπηρεσίες όπως:

 Ακόμα, πραγματοποιούνται συνεργασίες με διάφορους φορείς της κοινότητας καθώς και συνεκπαίδευση με μαθητές – σπουδαστές και άλλα άτομα τυπικής ανάπτυξης στα πλαίσια κοινωνικοποίησης, ενημέρωσης της κοινότητας και δικτύωσης.

Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες στόχο έχουν την:

 

Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης