Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Εκδήλωση στο Ράντσο ΚιλκίςΕκδήλωση στο Ράντσο Κιλκίς


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Την Δευτέρα 24.06.2019 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», πραγματοποίησε  εκδήλωση, στους χώρους του ράντσο Κιλκίς, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου

«Οργάνωση και Ενίσχυση Δράσεων Κοινωνικής Στήριξης ΑμεΑ και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Μακεδονίας και Θράκης», με διακριτικό τίτλο «ΣΤΗΡΙΖΩ».

Η  εκδήλωση είχε στόχο την ενημέρωση της τοπικής κοινότητας  και ευρύτερης περιφέρειας για τις δράσεις που υλοποιεί και τις υπηρεσίες που παρέχει ο φορέας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ένταξη νέων ατόμων με αναπηρία σε δομές που εξασφαλίζουν αξιοπρεπή διαβίωση και κατάλληλες παροχές υγείας, αποφυγή ιδρυματισμού και στιγματισμού.

Για την υλοποίηση του στόχου αυτού, μέσω του προγράμματος  «Στηρίζω», δημιουργήθηκε και παρουσιάστηκε ολιγόλεπτο βίντεο, εκδόθηκε και μοιράστηκε έντυπο διαφημιστικό υλικό και φυλλάδιο και πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση της  υπάρχουσας ιστοσελίδας του φορέα, για να είναι δυνατή  η χρήση της  και από άτομα με αναπηρία. Επίσης η ιστοσελίδα προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης