Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Ημέρα χωρίς αυτοκίνητοΚυρίως κείμενο άρθρου: 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, ωφελούμενοι και προσωπικό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» συμμετείχαν στην πεζοπορία που διοργάνωσε ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς, στα πλαίσια της ημέρας χωρίς αυτοκίνητο.

Η έναρξη της πεζοπορίας έγινε στις 17.30, με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την Πλατεία Ειρήνης, ενώ οι συμμετέχοντες από τον Σύλλογο «ΒηματίΖΩ» ανήλθαν στα 20 άτομα. Κατά τον τερματισμό, όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν με χαρά τα μετάλλιά τους!

Η συμμετοχή του Συλλόγου στην παραπάνω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 

            

 

 

 

                            

                                                     

                                                                     

Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης