Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Εκπαιδευτική/Ψυχαγωγική εκδρομή στην παραλία Ποταμού στην Επανωμή ΘεσσαλονίκηςΚυρίως κείμενο άρθρου: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική-ψυχαγωγική εκδρομή στην παραλία Ποταμού στην Επανωμή Θεσσαλονίκης, με 18 ωφελούμενους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» συνοδευόμενους από τους γονείς-κηδεμόνες τους και 18 άτομα προσωπικού συνοδείας του Συλλόγου.

Εκεί, ωφελούμενοι και γονείς απήλαυσαν το μπάνιο τους, και ακολούθησαν βιωματικές ασκήσεις, στα πλαίσια υδροθεραπείας, από την γυμνάστρια του Συλλόγου, κα Μπουρλούκα Κωνσταντίνα.

Στη συνέχεια, η ομάδα γευμάτισε σε εστιατόριο της Περαίας Θεσσαλονίκης, όπου εφαρμόστηκαν με επιτυχία από τους ωφελούμενους οι πρακτικές στην αυτόνομη διαβίωση.

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 

                                                              

Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης