Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Παρακολούθηση της μουσικής παράστασης «Ο Τζικιτζίκ, ο Κρικικρίκ και η παράξενη χορωδία του δάσους»Κυρίως κείμενο άρθρου: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 στις 7.00 μ.μ., ωφελούμενοι και προσωπικό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» παρευρέθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς για να παρακολουθήσουν την μουσική παράσταση «Ο Τζικιτζίκ, ο Κρικικρίκ και η παράξενη χορωδία του δάσους» του τμήματος Μουσικής Προπαιδείας του Πολυάνειου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς.

Η παράσταση βασίστηκε στο ομώνυμο παραμύθι του Κώστα Μάγου, και την προσαρμογή – επιμέλεια – διδασκαλία είχε η κ. Φεβρωνία Τεβρεντζίδου. 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 

                                                        

Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης