ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Καλοκαιρινές διακοπές - Κατασκηνώσεις

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ «ΒηματίΖΩ», έχοντας ως γνώμονα την εμπειρία, την αγάπη αλλά και την πεποίθηση ότι δικαίωμα στη χαρά των διακοπών έχουν όλοι οι άνθρωποι συμμετέχει  κάθε χρόνο στις κρατικές κατασκηνώσεις που υλοποιεί η ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ (Νέα Πέραμο Καβάλας).

Έτσι οι ωφελούμενοι μας απολαμβάνουν ένα δεκαήμερο , κατά τους μήνες Ιούλιο ή Αύγουστο, ξεκούρασης, ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης, ομαδικού παιχνιδιού, εξάσκησης των ψυχοσωματοκινητικών λειτουργιών, κίνησης- χορού, αθλητισμού, ψυχαγωγίας στη θάλασσα αλλά και ευκαιριών για καινούριες φιλίες και ανάπτυξη της κοινωνικότητας γενικά, αφού η κατασκήνωση, ως φορέας κοινωνικοποίησης  (μετά την οικογένεια και το σχολείο)  εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις ώστε να αναπτύσσονται και να κοινωνικοποιούνται ομαλά και πολύπλευρα.

Επίσης έχουν την δυνατότητα περνώντας  αξέχαστες διακοπές  να μπορέσουν ξεκούραστοι και δυνατότεροι να επιστρέψουν με περισσότερο κέφι στην καθημερινότητα τους, παίρνοντας μαζί τους ευχάριστες αναμνήσεις αλλά και μοναδικές εμπειρίες. Οι κατασκηνώσεις με αυτόν τον τρόπο βοηθούν τους γονείς να πάρουν μία ανάσα ξεκούρασης και ικανοποίησης για το ότι τα παιδιά τους μπορούν να περνούν καλά και μόνα τους, ανεξάρτητα από την αγκαλιά της οικογένειας, που πολλές φορές είναι και το μόνο κοινωνικό τους περιβάλλον.

Οι  συνοδοί: Όλοι οι ωφελούμενοι συνοδεύονται από άτομα προσεκτικά επιλεγμένα,  με μεράκι, δημιουργικότητα, όρεξη,  που φοιτούν ή έχουν πτυχίο σχετικό με την ειδική αγωγή καθώς και εμπειρία στην φροντίδα των ΑμεΑ.Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης