Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ Νο 1/ 2019Κυρίως κείμενο άρθρου: 

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ No.1/2019

 

                                                                                                        Κιλκίς,20-5-2019

                                                                                                         Αρ. Πρωτ: 791

 

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων   Ατόμων με   Αναπηρία   Ν. Κιλκίς  «ΒηματίΖΩ»  για τις ανάγκες του, ζητά να προσλάβει  Με σύμβαση εργασίας μερικής  απασχόλησης στις παρακάτω ειδικότητες:

  1. Μια (1) θέση  Προσωπικού Υποστήριξης ο οποίος να είναι κάτοχος τίτλου σπουδών  εκπαιδευτικών οργανισμών σε τομείς που σχετίζονται με την αποστολή των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (π.χ.  κοινωνικοί βοηθοί, επιμελητές– φροντιστές ΑμεΑ κ.λπ.). Πρόσωπα που δεν έχουν την ανωτέρω εκπαίδευση , πλην όμως έχουν ασκήσει οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα η οποία σχετίζεται με την αποστολή των ΣΥΔ μπορούν να επιλέγονται ως μέλη του Προσωπικού Υποστήριξης. Θα προτιμηθεί άρρεν  εργαζόμενος ο οποίος να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. 

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως και την Πέμπτη 23/05/2019 και ώρα 14.00 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου.

 Έπειτα από την πρώτη επιλογή που θα βασίζεται στα παραπάνω απαραίτητα δικαιολογητικά και τα επιπρόσθετα προσόντα, όσοι επιλεγούν θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη και αξιολόγηση από τριμελή επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες και το έντυπο της αίτησης απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα μας http:///www.vimatizo.gr και στα τηλέφωνα: 23410 76549, Fax:23410/76549  καθημερινά από 10:00 π.μ. μέχρι 14:00. Υπεύθυνες επικοινωνίας :Πόπη Βουμβουράκη , Έφη Καράμπαγλη.

Η αίτηση με όλα τα δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν ιδιοχείρως, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) στη διεύθυνση του φορέα.

 

 Για τον Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς  «ΒηματίΖΩ»

 

                                                             Ο Πρόεδρος

 

                                                      Στυλιανός Μανουσακίδης

                         

Login-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης