ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ασσήρου

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 26 Φεβρουαρίου 2020, ομάδα ωφελούμενων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖω» μαζί με την Κοινωνική Λειτουργό, Ειρήνη Λαζαρίδου, και την γυμνάστρια του Συλλόγου, Κωνσταντίνα Μπουρλούκα, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Ασσήρου, έπειτα από πρόσκληση του σχολείου, με σκοπό την παράδοση καπακιών που είχαν συλλέξει για τον Σύλλογό μας.

Εκεί, δόθηκε η ευκαιρία στους ωφελούμενούς μας να συστηθούν και να παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους στον Σύλλογο μας. Η A’,Β ’ και Γ’ τάξη του Δημοτικού σχολείου με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την παρουσίαση που έκαναν οι κες Λαζαρίδου και Μπουρλούκα για τις δράσεις του, καθώς και για την διαδικασία της ανταποδοτικής ανακύκλωσης, δίνοντας έμφαση στην σημαντικότητά της για τον Σύλλογό μας.

Στη συνέχεια, απονεμήθηκε «ευχαριστήριο» στο Δημοτικό Σχολείο Ασσήρου από τον Σύλλογο «ΒηματίΖΩ» για την πολύτιμη αυτή προσφορά του, και τα παιδιά του σχολείου με μεγάλη χαρά χάρισαν αναμνηστικά στους ωφελούμενους του συλλόγου μας και ζωγραφιές τις οποίες είχαν ετοιμάσει γι’ αυτούς.

Έπειτα, οργανώθηκαν δραστηριότητες με τα καπάκια στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπου συμμετείχαν μικροί-μεγάλοι.

Ευχαριστούμε θερμά την διευθύντρια του σχολείου κα Όλγα Σεχίδου και τους εκπαιδευτικούς Μανωλάκου Μάρθα, Θρασυβουλίδης Κωνσταντίνος, Ταραζά Κατερίνα, Χαλκίδης Ανδρέας, Καρακώστας Ιωάννης και Κατινιού Νατάσα για την υποδοχή και την ζεστή φιλοξενία τους.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων  και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του ΝΠ Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» για την υλοποίηση του Έργου «ΚΔΗΦ – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» » με κωδικό ΟΠΣ 5001582, στο πλαίσιο  του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

 

        

 

                                                                Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης