ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
3 Δεκεμβρίου- Παγκόσμια Ημέρα για την Αναπηρία

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος "ΒηματίΖω" γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα για την Αναπηρία με συναντήσεις, ενημερώσεις, παιχνίδια, χαμόγελα και κεράσματα.

Ομάδα ωφελουμένων με προσωπικό συνοδείας και σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Λητής συναντήθηκαν με μαθητές του δημοτικού, μίλησαν για την αναπηρία, για τα αισθήματα που νιώθουν στη θέα ενός ανθρώπου με αναπηρία, για τις αξίες του σεβασμού και της αλληλοβοήθειας. Μέσα από παιχνίδια, γνώρισαν και οι ίδιοι οι μαθητές κάθεμιά αναπηρία ξεχωριστά και βίωσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα οι άνθρωποι με αναπηρίες.

Μια δεύτερη ομάδα ωφελουμένων με προσωπικό συνοδείας, αφού ετοίμασαν υπέροχα νηστίσιμα κουλουράκια, επίσκέφθηκαν δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της πόλης, ενημέρωσαν σχετικά με θέματα για την αναπηρία, μοίρασαν κεράσματα και διέδωσαν το μήνυμα πως Όλοι είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, ο καθένας με τα δικά του χαρακτηριστικά. Όλοι μπορούν να προσφέρουν και όλοι κάνουν όνειρα για καλύτερη ζωή.

 

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της Πράξης "Επιχορήγηση ΝΠ Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς "ΒηματίΖΩ"" για την υλοποίηση του Έργου "ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς "ΒηματίΖΩ"", του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Κεντρική Μακεδονία" του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς.

 

 

 

                                                             Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης