ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Θεατρική παράσταση «Νυν υπέρ πάντων ο αγών»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, η θεατρική ομάδα του Συλλόγου «ΒηματίΖΩ» παρουσίασε την παράσταση με τίτλο «Νυν υπέρ πάντων ο αγών» για να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ» του 1940. Η παράσταση δόθηκε στα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης παρουσία γονέων, κηδεμόνων και φίλων και βιντεοσκοπήθηκε από επαγγελματία.

Στην θεατρική ομάδα συμμετέχουν 16 ωφελούμενοι με πολλαπλές αναπηρίες. Στόχος της ομάδας είναι η ανάπτυξη μέσων επικοινωνίας, η συνεργασία, η θέτηση ορίων και η εξοικείωση της προβολής του εαυτού. 

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών/ ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 

                                                             Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης