ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Συνάντηση με το Δημ.Σχολείο Λητής στο Ράντσο Κιλκίς

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Παρασκευή 27/5/2022 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «Βηματίζω»  παρευρέθηκε μαζί με το Δημοτικό Σχολείο Λητής στο Ράντσο Κιλκίς για την παρακολούθηση θεραπευτικού προγράμματος της ιππασίας .

  Ανάμεσα στην παρακολούθηση της διαδικασίας του θεραπευτικού προγράμματος , συμπεριλήφθηκαν διάφορες δραστηριότητες μαζί με τους μαθητές και τους ωφελούμενους του φορέα μας με σκοπό την εξοικείωση, ενημέρωση και συνεκπαίδευση των μαθητών με τους ωφελούμενους . Οι εντυπώσεις των μαθητών αποτυπώθηκαν στο ευχολόγιο το οποίο δημιουργήθηκε από το προσωπικό του φορέα μας ενώ και οι εκφράσεις των μαθητών αντικατοπτρίζουν την χαρά τους για όλη αυτή την δράση. Τέλος , ο φορέας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Λητής κ.Μιζαμίδου Κυριακή για την αποδοχή του αιτήματος μας όσο και τους εκπαιδευτικούς που με την παρουσία τους συνέβαλαν στην ομαλή εξέλιξη του προγράμματος μας.

   Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 

 

               Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης