ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Έκθεση φωτογραφίας "Μνήμης Λίθοι"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη, 10 Μαΐου 2022, ωφελούμενοι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» μαζί με προσωπικό συνοδείας του Συλλόγου επισκέφθηκαν την Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, όπου φιλοξενούταν η έκθεση φωτογραφίας «Μνήμης Λίθοι» του κ. Γιάννη Σιταρίδη. Το περιεχόμενο της έκθεσης ήταν ιστορικό και αφορούσε τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αποτυπωμένο σε φωτογραφίες με στρατιωτικά κοιμητήρια, μνημεία πεσόντων σε πεδία μαχών, αναθηματικές στήλες και αγάλματα, τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα στην Περιφερειακή Ενότητα της πόλης μας. Οι ωφελούμενοι εντυπωσιάστηκαν από τις εικόνες που είδαν, ενώ οι πληροφορίες που έλαβαν ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες για εκείνους και αποτέλεσαν τροφή για σκέψη και περαιτέρω συζήτηση.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιάννη Σιταρίδη για την όμορφη ξενάγηση, καθώς και για την προσπάθειά του να διατηρήσει ζωντανές τις μνήμες του παρελθόντος, γεγονός ανεκτίμητης αξίας, αφού η γνώση και κατανόηση του παρελθόντος μας, δίνει νόημα στο παρόν μας!

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 

                 

 

                                                      Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης