ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Επίσκεψη στην έκθεση Κιλκισιωτών χειροτεχνών – δημιουργών «Δια χειρός….ανθρώπων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, ωφελούμενοι και προσωπικό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» επισκέφθηκαν την έκθεση Κιλκισιωτών χειροτεχνών – δημιουργών με τίτλο «Δια χειρός….ανθρώπων», η οποία έλαβε χώρο στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Οι ωφελούμενοι του Συλλόγου εντυπωσιάστηκαν με τις δημιουργίες των χειροτεχνών – δημιουργών της πόλης μας, και εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους και τα συγχαρητήριά τους στους ίδιους. Δε δίστασαν, μάλιστα, να μοιραστούν και την δική τους εμπειρία στις κατασκευές, στα πλαίσια λειτουργίας του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου μας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 

                                                        Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης