ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Επίσκεψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021, στις 11.30 π.μ., ομάδα ωφελούμενων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ. Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» μαζί με προσωπικό συνοδείας επισκέφθηκαν το 2ο Γενικό  Λύκειο Κιλκίς, όπου μαζί με δύο τμήματα της Β’ Λυκείου και μέλη του εκπαιδευτικού  προσωπικού έκαναν ασκήσεις αεροβικής γυμναστικής μετά μουσικής, υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας του Συλλόγου, κας Κωνσταντίνας Μπουρλούκα.  Στην συνέχεια, οι εκπρόσωποι του σχολείου, είχαν την ευγενική διάθεση να κεράσουν Χριστουγεννιάτικα γλυκά στους ωφελούμενους και στο προσωπικό του Συλλόγου, ενώ μέσα σ’ ένα χαρούμενο και γιορτινό κλίμα, εκφράστηκε από κοινού η επιθυμία για μελλοντικές συμπράξεις!

Ευχαριστούμε θερμά για τη ζεστή φιλοξενία τη διεύθυνση του σχολείου καθώς και τους γυμναστές κο Μούρο Νίκο και κο Παπαδόπουλο Ισαάκ για την άψογη συνεργασία μας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

                                                                 

 Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης