ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Επίσκεψη στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου & Γεννήσεως της Θεοτόκου Σταυροχωρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 , ωφελούμενοι  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» μαζί με εργαζόμενους του φορέα πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου και Γεννήσεως της Θεοτόκου Σταυροχωρίου, όπου παρακολούθησαν την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία  για τη γιορτή της Γεννήσεως της Θεοτόκου με χαρά και ευλάβεια. Παρών ήταν και ο Σεβασμιότατος κ.κ. Βαρθολομαίος , ο οποίος και πρόσφερε τη Θεία Κοινωνία στους ωφελούμενους και με γλυκά λόγια και ευχές τους υποδέχθηκε. Μετά την Θεία Λειτουργία , οι ωφελούμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραδοσιακά χορευτικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Αγίου Μάρκου και γεύτηκαν νόστιμα εδέσματα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιότατο για την αγάπη και τις ευχές του.

Επίσης, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Π. Γεώργιο Παντελίδη για την πρόσκληση και την τόσο ζεστή φιλοξενία, καθώς και για την οργάνωση της μετακίνησης των ωφελουμένων και του προσωπικού του φορέα.

Ακόμη ευχαριστούμε θερμά τον κο Νίκο Παρίση που για ακόμη μια φορά μας δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του χορηγόντας εκδρομικό λεωφορείο για τη μεταφορά μας από και προς το Σταυροχώρι.

 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια  δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

 

 

 

 

 

 

 Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης