ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτό το καλοκαίρι για ακόμα μία φορά οι ωφελούμενοι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» μέσω της υδροθεραπείας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το υγρό στοιχείο. Μέσα από την συνεργασία με το Carabus pool bar οι ωφελούμενοι μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν βιωματικές ασκήσεις προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες του καθενός. ‘Ηταν πολύ ευχάριστες οι στιγμές μας μέσα στο νερό, παρόλο που ο καιρός δεν ήταν πάντα συμμαχός μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κο Παμπουρίδη Βασίλη και όλη την ομάδα του Carabus pool bar για την θερμή υποδοχή, τη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση.

  Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 

                                     Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης