ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Επίσκεψη στην έκθεση Φωτογραφίας και Παραδοσιακής Φορεσιάς

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ίδρυσή του, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς διοργάνωσε μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας και παραδοσιακής φορεσιάς.

Η έκθεση αφορούσε στην ιστορία και στην αδιάλειπτη πολιτιστική παρουσία και δραστηριότητά του, και έλαβε χώρο στις εγκαταστάσεις του από τις 18 έως τις 23 Μαρτίου 2018.

Ομάδα ωφελουμένων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» μαζί με προσωπικό συνοδείας παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις 6.30 το απόγευμα.

Μέσα από το ιστορικό αρχειακό φωτογραφικό υλικό από την διάρκεια των 25 χρόνων λειτουργίας του, οι ωφελούμενοι του Συλλόγου μας πήραν μια γεύση από τη δράση και το πλούσιο έργο που έχει επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, ενώ θαύμασαν και μεγάλο μέρος των φορεσιών που διαθέτει στην ιματιοθήκη του.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων  και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «ΚΔΗΦ- Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «Βηματίζω»»  του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης  και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης