ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Έξοδος για φαγητό στη Βάθη

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, ωφελούμενοι και εργαζόμενοι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» επισκέφθηκαν την ψησταριά «Τάσος – Κατερίνα» στη Βάθη Κιλκίς.

Η πρόσκληση αυτή έδωσε ιδιαίτερη χαρά στους ωφελούμενους του Συλλόγου, όπου φιλοξενήθηκαν με ιδιαίτερη αγάπη, απολαμβάνοντας τα γεύματα που τους ετοίμασαν.

 

Ευχαριστούμε θερμά

τον κ. Κοκτσίδη Χρήστο και τους ιδιοκτήτες της ψησταριάς κ. Νικολαϊδη Τάσο, και την κα Νικολαϊδου Κατερίνα, για την ευγενική τους προσφορά και την υπέροχη φιλοξενία τους.

 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της κοινωνικής ένταξης των ωφελούμενων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

Τραπέζι στη ΒάθηΟι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης