ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου

Την Τετάρτη 17/5/2023 οι ωφελούμενοι του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «Βηματίζω»  υποδέχτηκαν μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από την υλοποίηση τέτοιων δράσεων λόγω της πανδημίας, την τέταρτη τάξη του 7ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου. Στόχος αυτής της δράσης είναι η ενημέρωση και  η ευαισθητοποίηση των μαθητών καθώς και του εκπαιδευτικού προσωπικού σχετικά με την αναπηρία και τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αναπηρία. Επίσης έγινε  παρουσίαση των υπηρεσιών που παρέχει ο Σύλλογος. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους , έκαναν διάφορες δραστηριότητες και γευμάτισαν. Έπειτα όλοι μαζί μεταφερθήκαν στο κλειστό γυμναστήριο και οι μαθητές του σχολείου σε συνεργασία με τους ωφελούμενους πραγματοποιήσαν  διάφορες βιωματικές δραστηριότητες που στόχο  είχαν να μπουν οι μαθητές στη θέση των Ατόμων με Αναπηρία, να αντιληφθούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν

 Ευχαριστούμε θερμά το 7ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς για την συνεχή του στήριξη στην δράση της ανταποδοτικής ανακύκλωσης. Τέλος ευχαριστούμε την Αντιδημαρχία Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Παιδείας και τον κ. Ιορδανίδη , για την παραχώρηση του γηπέδου. 

   Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                      Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης