ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Επίσκεψη στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη του Δήμου Κιλκίς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 , ωφελούμενοι των στεγών Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» μαζί με προσωπικό του φορέα επισκέφθηκαν Αυστροελληνική καπναποθήκη του Δήμου Κιλκίς. Εκεί φιλοξενούνταν η έκθεση του Καλλιτεχνικού Πολιτιστικού Συλλόγου << ΙΡΙΔΑ>> , και συγκεκριμένα των τμημάτων κεραμικής – ζωγραφική και χειροποίητων καλλιτεχνικών δημιουργιών. Η έκθεση περιελάβανε 40 εξαίρετες δημιουργίες καλλιτεχνών όπως χειροποίητα κοσμήματα , διακοσμητικά , ενδύματα καθώς και πίνακες ζωγραφικής.

Ευχαριστούμε θερμά τον Καλλιτεχνικό Πολιτιστικό Σύλλογο <<ΙΡΙΔΑ>>  και την Αυστροελληνική καπναποθήκη του Δήμου Κιλκίς για την φιλοξενία στο χώρο τους.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ για την υλοποίηση του έργου «ΚΔΗΦ-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» του επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001582.

                                                                                                                                                                                                                                           

 Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
  • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
  • Τ. 23410 76549
  • F. 23410 752557
  • E. [email protected]

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης